You are here
Home > Uncategorized > Bila Elektrik Tiada – Boleh Mati Kepanasan

17,440,320 total views, 4,175 views today

Bila Elektrik Tiada – Boleh Mati Kepanasan

Fuhh…!!!

Tengah lena tidur malam tadi, selepas membaham burger yang terbesar bro pernah jumpa [nanti bro story kan]

Tertibe terasa panas semacam je.

Aircond tak berfungsi ke nie..??

Tengok rumah, cam bergelap je nie. Usha dekat balkoni.

Peh….!!! Satu apartment tak berelektrik. Masak la cam nie.

Usha jam dekat iPhone, baru kul 3 lebih. So terpaksa gak memaksa diri untuk tidur.

Dalam minggu nie, bermacam bala datang menimpa pendudk apartment 12 tingkat ini.

Dari kes, lift rosak ke kes rumah tingkat atas terbakar.

Then, air pulak tiada untuk 2 hari.

Then, lift rosak lagi.

Dan pagi ini.. Elektrik tiada, secara automatiknya, lift tak boleh digunakan.

Yang lebih parah lagi, air pun tiada.

Bicara Bro : Hope hari ini bro xdapat la sms, tweet mahupun pm di facebook yang bertanya – bro dah mandi ke belum.

Bro mandi dekat office je

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “Bila Elektrik Tiada – Boleh Mati Kepanasan

Leave a Reply

Top