You are here
Home > Uncategorized > Beraya Sakan Dengan Blogger Negeri Sembilan

17,436,597 total views, 452 views today

Beraya Sakan Dengan Blogger Negeri Sembilan

Fuhhh….!!!

Dari pagi tadi sampai la nie. Bro masih berada di Negeri Sembilan.

Beraya sakan.

Bro beraya dari satu rumah ke satu rumah yang lain.

Kebanyakan daripada mereka adalah rakan blogger negeri sembilan yang bro kenali.

Antara rumah yang bro lawat :-
– Cik Panadol
– Mak Lagenda
– Keli Curly & Cik Lily
– Stella
– Rerameungu

Dan bro meminta maaf pada rakan-rakan yang lain sebab tak ajak or singgah rumah korang.

Bro pun tak plan nak beraya nie.

Malam tadi, pukul 11 malam baru bro plan. So sorry sesangat pada semua ek.

Hope no heart feeling.

If terasa, next time bro datang lagi ek

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “Beraya Sakan Dengan Blogger Negeri Sembilan

  1. thanks bro sbb sudi dtg beraya kat teratak buruk mak tu hah. Makan pun ala kadar jer..lebih kurang, mak mintak pejam mata je yek. Hehehe.

  2. hahaha…thanks bro sudi join kitorang n mostly dtg pondok buruk sy.,.dgn mknn yg alakadar je..tu la jadinya bila destinasi terakhir dan tuan rumah turut berjalan sama..ekekeke..

    papepun, jgn serik nak datang lagi eh.. hahaha

Leave a Reply

Top