You are here
Home > Uncategorized > Video Pelajar Malaysia Cedera Dirompak Ketika Rusuhan Di London

Video Pelajar Malaysia Cedera Dirompak Ketika Rusuhan Di London

Video pelajar Malaysia, Asyraf Haziq cedera dan dirompak ketika berlakunya rusuhan di London.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh usha di sini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “Video Pelajar Malaysia Cedera Dirompak Ketika Rusuhan Di London

  1. Bro, video tu da kena remove. Jadi elok kau tukar lain. Dah tengok kan entry terbaru aku. Tu la yg terjadi kt sana. Kesian sgt budak tu bro :(

  2. Salam..acap’s my fren, die bkn sorang mase tu, die ngan sorg lg kawan die..otw nak pegi berbuka pose..die bawak basikal ..pastu bumped dengan riot gangs tu, time tu la kena rompak.. kawan die sempat lari, die xleh wat pape sbb ramai..hilang hp, wallet, beskal,psp

Leave a Reply

Top