You are here
Home > Bersama BroFramestone > Tolong Support Bro Untuk Menang iPhone 4

17,433,212 total views, 877 views today

Tolong Support Bro Untuk Menang iPhone 4

Buat masa sekarang ini,

Mana-mana contest yang menawarkan iPad 2, Galaxy tab or PlayBook, akan bro join.

Kali ini, bro nak join contest dari Octove.com iaitu salah satu laman social buatan Malaysia yang sudi mengiklan di blog bro selama 3 bulan.

Mereka sekarang sedang buat contest sehingga 31 Ogos ini.

Meh la join @ support bro [yang mencari nafkah dari blog ini] dengan menjadikan diri anda warga Octove.com

Jasa anda, amat bro hargai.

Mana tahu octove nak mengiklan di blog korang selepas ini kan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “Tolong Support Bro Untuk Menang iPhone 4

    1. just click my link…

      register & login using your own facebook..

      thank use it like u use your own facebook.. u can integrate it with your other account like twitter..

      so every update you post, u can share to other social network.

      The easy where to sharing everything..

      For those activities you have done with octove. They give some point that u can redeem it..

      Made in Malaysia

  1. Hahaha… Bro pn kejar mende tu jugak upanyer… Diriku jua seperti mu… Tapi dulu masa register join bawah bro jugak… Tgk banner kat atas tu…. Da bertiket2 wayang dah tebus dengan Octove nie 😀

    1. Bro mesti kejar.. nak iPhone 4 free huhu (motif sebenar)

      Banner di atas nie, dorang mengiklan di blog bro. Thank coz sudi mendaftar.

      Maybe minggu depan dorang buat majlis berbuka puasa. Itu apa yang pihak mereka bagitau baru2 ini

Leave a Reply

Top