You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Pendedahan Awal iPhone 5 – Hot Issues

17,420,980 total views, 2,801 views today

Pendedahan Awal iPhone 5 – Hot Issues

Video pendedahan awal iPhone 5 yang sedang menjadi rumurs dikalangan kaki android.

Jom bantu bro menang iPhone 4, dengan mendaftar di Octove.com [Register dan log in menggunakan akaun facebook anda]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

7 thoughts on “Pendedahan Awal iPhone 5 – Hot Issues

  1. ha ha kata tak de home button, tapi apasal dalam video tu ada, jangan percaya sangat rumors ni, sedara aku ada yang kerja dengan apple inc. kat US tu, so tak kisah sangat pasal rumors ni. Just wait and see what is the outcome.

Leave a Reply

Top