You are here
Home > Contest > Jom Menang Blackberry Bold 9900 Terbaru Bersama @smfaisal10!

17,447,944 total views, 413 views today

Jom Menang Blackberry Bold 9900 Terbaru Bersama @smfaisal10!

Jom memang latest Blackberry Bold 9900 bersama-sama dengan SM Faisal Nasimuddin

Bro bukan kaki makan sorang, so tak salah berkongsi dengan rerakan blog bro.

Tak akan raya ini korang just busy kumpul duit raya je kan. Jom try benda ini. Mana tahau boleh menang Blackberry Bold 9900.

Apa yang korang perlu buat :-

  1. Follow @smfaisal10 on Twitter (http://twitter.com/smfaisal10)
  2. Like SM Faisal Nasimuddin (OFFICIAL) Facebook page
  3. RT the contest tweet for each round

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Jom Menang Blackberry Bold 9900 Terbaru Bersama @smfaisal10!

    1. mungkin susah nak memang kot.. ramai yang join nie…

      pe2 pun ikut nasib je nie.

      ada 5 round.. 1 round dapat sebijik BB…

      just retweet je… then dia guna 3rd party untuk pilih satu pemenang untuk setiap round..

      all da best,

      bro pun cuba nasib je nie

    1. heheehe… x de la bro, sy tgh proses memilih gadjet nih…galaxy s, tab,ipad2,iphone,bb touch, htc…. motif utama, nk update blog dlm fon je..senang klo hangout merata2….tgh ponin2 jugak.. heee

Leave a Reply

Top