Hari ini terasa cam nak buang tabiat.

Terasa macam nak berblog guna platform blogger iaitu blogspot.

Tapi tak tahu macam mana nak guna.

So untuk permulaan. Bro baru je buat beberapa step (macam terkedek-kedek je bro buat) :-

  1. Redesign Template – Half way –
  2. Remove NavBar – Done –
  3. Widget – Tak tahu nak guna apa –
  4. Header – Malas nak buat –
  5. Linkwithin – Cam mana nak pasang ek –
  6. Share Button – Dah ada pun –

Boleh tak korang bagitau, apa yang perlu bro buat lagi ek.

Betul-betul bro dah xboleh nak recall, macam tertakasikma sekejab tengok platform blogger yang baru.

Bicara Bro : Tak semestinya, orang yang lama berblog tahu semua pasal blog.

Bro hanya manusia biasa.