Jika korang mempunyai kesempatan,

Korang boleh temui bro di bazar Ramadhan SS 6/1 Kelana Jaya, petang ini.

Dan ini merupakan fav bazar bro sejak tahun 2005.

Sebab betul-betul berada di bawah apartment yang bro tinggal dulu. Sekarang..? menumpang je. Sebab dah tak duduk sini.

Bicara Bro : Macam nak buat vlog, jalan-jalan Bazar Ramadhan.

Tetapi keadaan tidak mengizinkan bro buat sorang-sorang. Jika ada bajet, nak je hire sorang tukang shoot if bro pergi mana-mana.

Update via HTC Desire S