You are here
Home > X Masak-memasak bersama Chef BroF > Berbuka Puasa Bersama Blogger Di Chicken Rice Shop, Times Square

17,437,163 total views, 1,018 views today

Berbuka Puasa Bersama Blogger Di Chicken Rice Shop, Times Square

Semalam bro berkesempatan untuk lepak di Times Square dalam misi seminggu berpuasa di perantauan.

Sampai la nie bro xbalik-balik ke Perak.

Cadangnya lepas berbuka malam nie, nak terus balik sana.

Bersama Cik Reena Tan & Joegrimjow

Time nie bro berlanja dorang tengok bowling. Nak main mahal sangat. So tengok je la.


Kali ini, bro berbuka bersama mereka di Chicken Rice Shop, Times Square.

Bak kata Joe,

“Apa nie bro, tahun lepas kita berbuka dekat sini juga.”

“Nak buat cam mane,dekat sini je mu sudi belanja, he…23x”


Juadah kami sebelum berbuka


Juadah kami selepas berbuka..

Habis licin,

Tetapi siapa yang menghabiskannya?

Semestinya budak tomey ini

 


Habis tomey la tue,

Buat muka tak bersalah.

Bicara Bro : Untunglah dia nie ek. Bangun lambat, tetapi rezeki murah

Kredit semua pic kepada pemilik blog ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

37 thoughts on “Berbuka Puasa Bersama Blogger Di Chicken Rice Shop, Times Square

  1. Hahahaha.. Ye tak ye jugak ek.. Tahun lepas kat situ jugak.. Aiseyyy!! Rindu kenangan lama.. Sepanjang duduk KL ni, tak berkesempatan lagi nak jumpa blogger macam dulu-dulu..

    Selamat berbuka bro.. 🙂

    1. Ops…!!

      Bro je… bro makan halia semangkuk kecik je.. dalam pic tue semua mangkuk dan pinggan besar2 huhu

      Bro ke yang salah…

      Cuba ingat balik.. semua pinggan nie ade dekat depan sape..??

      oh.. yang tue bahan nak kenakan reena je

Leave a Reply

Top