You are here

17,421,986 total views, 3,807 views today

Bahana Orang Ketiga

Pagi ini,

Rajin pula bro selak surat khabar.

Dan antara beberapa tajuk hampir serupa kesnya. Alang-alang baik bro rangkumkan sekali. Untuk perhatian korang jugakan.

Bro tak nak salahkan sesiapa dalam kes ini.

Masing-masing boleh berfikir mana yang terbaik.

Kes 1

Putus tunang sebab orang ketiga. Kesahihan belum dikenal pasti.

Besa la tue, dugaan semasa bertunang.

Kes 2

Seorang wanita tidak pasti nak menghadiri majlis perkahwinan suaminya dengan wanita lain. Beliau takut  akan menangis dan merosakkan majlis mereka.

Kes 3

Seorang ibu beranak empat berusia 39 tahun apabila dia bukan saja diceraikan suami sebaliknya dia cedera selepas dibelasah lelaki itu di rumah sewa kekasih lelaki

Kes 4

Perbuatan seorang isteri memeriksa telefon bimbit suaminya sebelum menghubungi teman wanita lelaki terbabit membawa padah apabila dia cedera ditumbuk suaminya itu di rumah mereka

Bicara Bro : Sempena Ramadhan ini, jangan terlalu beremosi membaca apa yang ingin bro kongsikan di sini.

Cuma buka mata dengan sesuatu yang anda ingin elakkan tetapi kenyataannya, ia tetap juga berlaku di sana sini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “Bahana Orang Ketiga

  1. owh, what a great topic….actually it happens even in the social media world nowadays. I would like to say that the third person sometimes is kind of selfish….

    1. just a simple topic,

      selfish..?? maybe… people always not satisfied with thing that they already have it.

      if they know how,

      3rd person maybe not the big issues.. Not all person be created with their partner..

      pertanda kiamat katakan he..23x

    2. Actually the third person did knows that the man/woman has partner but they still want to barge in, is that some kind of the act of selfishness…..

    1. Bro , ain ada kwn yg cm gini . slalu je kena pukul ngn bf dia but kwn ain still setia jgk …. x tau lerr kwn ain tu waras lg ke x …..moga dia brjumpa dgn lelaki yg sepatut nya lah in future nnti ….

    1. kesunyian bukan satu alasa, tp yg dok sibuk ngan bf org dlm fb tu kenapa kn? phm2lh status diri sendiri kn, crlh bf sendiri klau nk mengadu aper2…..perempuan yg bermaruah takkan mengadu masalah dekat bf org…

Leave a Reply

Top