You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > 7 Sudah 23 Menanti

17,424,989 total views, 6,810 views today

7 Sudah 23 Menanti

Hari ke-7 berpuasa.

Bro dapat spend masa dengan member kamcing bro dalam area blogger yang memiliki kereta mercedes pada usia 23 tahun.

Alang-alang lepak dan kami sendiri susah nak berjumpa.

So bro belanja tengok wayang dan tengok bowling sambil menunggu waktu berbuka puasa.

*****
Dia tegur bro,

Ok, memang bro sedar yang bro dah tua. Berbanding dengan mereka semua.

Dan bro perlu buat sesuatu untuk ubah taraf dan matlamat hidup bro.

Moga ada cahaya mengiringi perjalanan hidup bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “7 Sudah 23 Menanti

    1. hehe..normally main 3 frame baru syok..alamanda ok kot..
      hehe..handicap tak penah kira lagi..sy amatur jek..ngeeee

      bro nak lanje tgk wayang? hehe..ok jgk tuuu

    2. ecehh..ye la tu tak reti maen..ntah2 lagi hebat..

      hari biasa kalau kat KL payah sket la bro..sbb nnt sengsorang nak drive,,tak berapa nak condifen jejauh tu..alamanda ok..hehehehe

Leave a Reply

Top