You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > 6 Sudah 24 Menanti

17,446,721 total views, 5,932 views today

6 Sudah 24 Menanti

Hari ke-6..

Tiada apa yang istimewa.

Cuma bertukar citarasa, maka bazar lain yang bro terjah.

Bazar yang simple, walaupun xbanyak gerai dibuka. Kawasan masih sesak dengan kenderaan.

Satu yang bro perasan.

Ada satu gerai murtabak. Laku macam pisang goreng walaupun ianya tidak menjual pisang. Hanya murtabak semata-mata.Beratur orang membelinya.

Dan bro sendiri tau apa rahsia pelaris jualannya.

Jika bro bagitau, risau sebulan korang fobia nak makan murtabak.

********
Bro sempat menghabiskan duit untuk menonton cerita “The Rise of The Planet of The Apes.

Dulu masa kecik,

Bro suka tengok cerita ini.

Dan bro baru tahu kenapa dalam cerita tue, manusia jadi tidak bertamadun dan tidak mampu berfikir.

Puncanya…??

Virus 113 yang tersebar ke seluruh dunia melalui penerbangan. Korang kena tengok endingnya walaupun kenyataan, ramai yang dah keluar time tue.

Rasanya.. Tak ramai yang faham kot

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

6 thoughts on “6 Sudah 24 Menanti

  1. hai bro….asyik membilang hari je….sabar bro raya tetap akan raya .RETURN TO THE PLANET OF THE APS itu tajuk yang aku ingat sampai sekarang.Dulu pelik sekarang minat je…

Leave a Reply

Top