You are here
Home > Iklan > Advertorial > 54th Merdeka Day Contest – Menangi iPhone 4 dari Octove

17,443,801 total views, 3,012 views today

54th Merdeka Day Contest – Menangi iPhone 4 dari Octove

Berita menari buat anda!

Laman sosial buatan Malaysia iaitu Octove.com telah selamat diterjemahkan ke versi Bahasa Malaysia

Anda sekarang boleh menggunakan versi Bahasa Malaysia di Octove dengan menukar pilihan bahasa anda di kotak paling bawah di laman utama.

Dalam masa yang sama Crew Octove juga sedang berkerja keras untuk menterjemahan ke Bahasa Mandarin dan Tamil.

Untuk pengetahuan anda, octove merupakan salah satu syarikat yang mengiklan di blog bro untuk tahun ini. Dan mereka tengah mengadakan pertandingan sempena Hari Merdeka ke-54.

Hadiah yang ditawarkan berupa Apple iPhone 4 dan tarikh tutup pertandingan pada 31 Ogos 2011.

Anda boleh memenangi iPhone 4 dan juga beberapa hadiah menarik dengan mendaftar di sini secara PERCUMA.

Pihak octove juga telah menambah hadiah di kedai mata ganjaran dalam masa terdekat.

Anda boleh memperolehi dengan menebus mata ganjaran yang anda perolehi dari sebarang aktiviti anda di laman Octove.com

Bicara Bro : Bro telah hampir 3 bulan bersama pihak octove. Dan sepanjang masa tersebut, mereka berminat untuk mengiklan di blog bro.

Dengan cerita dalam masa terdekat pihak Octove akan mengadakan majlis berbuka puasa buat ahli mereka yang beragama islam.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

11 thoughts on “54th Merdeka Day Contest – Menangi iPhone 4 dari Octove

  1. octove ni website apa yer???kalau register kene byr every month ke???anyway….sy baru je kenal dgn bro dr blog syafiq salim…..sy blogger yg baru nak belaja…skrang rasa seronok dan gian nak ber Blogging….salam perkenalan

    1. octove nie macam social network sama seperti facebook, friendster etc…

      nak register free je.. xde pe2 charge pun… ianya buatan Malaysia.

      salam kenal dari bro ek…

      jangan terlalu gian ek.. bahaya.. nnt jadi cam bro.. dai 2006 sampai la nie, xterasa nak stop berblog

    2. wah dr 2006…sy baru start 2010….ni kira sifu la ni….ooo octove tu social network ker??nak register la…leh tmbah kenalan

    3. Try la register,

      Memang menarik la… Cuma xramai yang lepak sana.. tapi kalau ade ramai mbe.. sana lagi best.. add la berapa ramai n sembang la puas2

      eh… mana ade sifu pun.. bro biasa2 je..

      ada masa selalu la datang blog bro ek

  2. rui la sesiapa yang belum daftar di octove ni,banyak kelebihan dia dan salah satunya boleh dapat iphone dalam contest dorang semepena bulan kemerdekaan

Leave a Reply

Top