You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > 3 Sudah 27 Menanti

17,440,325 total views, 4,180 views today

3 Sudah 27 Menanti

Entry terdelay sehari.

Hari ke-3 berpuasa, di tempat asing.

Walaupun panas sampai ke tengahari. Tetapi petang, hujan membasahi bumiMu.

Begitu juga dengan kisah aku

Sempat aku luangkan masa dengan kenalan lama. Satu persatu cerita diperkongsikan.

Dia mengatakan, perangai aku tetap sama seperti dulu. Tidak sedikit pun berubah.

Maka tak perlulah mereka yang baru mengenali bro, judge bro bukan-bukan dan mengatakan bro sudah banyak berubah dan tidak sama seperi dahulu.

Bro tetap sama. Tiada apa yang berubah dari dulu hingga kini.

Akan datang..??

Siapa yang tahu kan.

Bicara bro : Hormati bro seadaanya. Bro tidak mengharap korang menghormati bro. Tetapi tolong menghormati kehormatan bro.

Jangan canang cerita bukan-bukan pasal bro.

Update via HTC Desire S

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “3 Sudah 27 Menanti

  1. org bila tak mengenali diri kita secara dkt mmg boleh judge macam2 bro. lagi pulak sekadar kenal2 alam maya camni kan..lagi la mcm2 org boleh judge bukan2..

    yg pentingnya, biarkan mulut org nak bercakap. janji kita, family dan org yg tau siapa kita kenal diri kita sebetulnya.

    🙂

    1. wat penat je beli bakul memahal if xreti nak pakai kan he…23x

      dan xguna tuhan bagi kekuatan jika tidak mempergunakannya he…23x

      pujian itu tanda bersyukur..

      aci x jawapan bro nie

  2. hurm….blur…..anyway, your blog is one of the kind, sometimes I like to read your post prom time to time, I judge you from your writing, not you….

Leave a Reply

Top