You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > 28 Sudah 2 Menanti

17,431,057 total views, 4,901 views today

28 Sudah 2 Menanti

28 Ramadhan…

Memberi aku kekuatan untuk menerima kenyataan.

Bahawa dia bukan milik ku.

Sekuat mana kita berusaha, jika dia memang ditakdirkan bukan untuk kita maka sampai bila-bila dia tetap bukan milik kita.

Begitu juga dengan kehidupan aku..

Ianya hanya sementara,

Esok lusa mungkin tidak menjadi milik aku.

Mungkin milik Dia..

Kita hidup hanya sementara 🙂

Bicara Bro : Bro dah mula bergerak pulang ke kampung halaman.

Doakan keselamatan bro di musim perayaan ini.

Bro terasa macam malam td, malam Lailatul Qadar.. Terasa sama seperti mana yang Ustaz Bro pernah ceritakan

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

11 thoughts on “28 Sudah 2 Menanti

    1. Suasana sejuk.. air dingin semacam…

      pokok sedikit pun tidak bergoyang.. tidak terasa angin walaupun susana dingin

      n ada la beberapa perkara lagi..

      sepanjang perjalanan aku tadi, aku perasan

    1. dah selamat sampai ke kampung halaman…

      perjalanan agak lancar.. trafik pun clear.. dalam sejam lebih dah sampai…

      jangan tanya bro bawa berapa ek… meter dok tunjuk 0 Km/j je

Leave a Reply

Top