You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > 24 Sudah 6 Menanti

17,443,314 total views, 2,525 views today

24 Sudah 6 Menanti

Tadi berbuka semaja dengan orang cina.

Beliau sentiasa menantikan tibanya Ramadhan semata-mata bulan ini banyak makan favorate beliau mudah dijumpai di bazar Ramadhan.

Kita pula menantikan Ramadhan untuk apa..??

Untuk sambut raya ke..??

Atau semata-mata nak cari pendapatan extra dengan berniaga di bazar Ramadhan.

Dan beliau amat tidak puas hati dengan sesetengah peniaga.

Sebab kebanyakan masak tak sedap, dan ada sesetengahnya mahal tetapi kandungan lagi sikit dari yang dijual bukan di bulan Ramadhan.

Jangan fikirkan keuntungan semata-mata…

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

5 thoughts on “24 Sudah 6 Menanti

  1. betul tu…macam semalam aku teringin nak makan lempeng gulung yang dalam nya ada inti kelapa.Dekat bazar nampak kembong macam banyak inti,bila sampai rumah jadi leper plak..bila makan ….alaaaahaiii,sakitnya.

  2. ada yg berniaga tak ikhlas..smata2 nak untung je..tak patut btol..lagi berkat berniaga tu kalau ada timbang rasa n berlebih kurang..jgn la nak untung sampai menganiaya pembeli..

Leave a Reply

Top