You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > 23 Sudah 7 Menanti

17,442,591 total views, 1,802 views today

23 Sudah 7 Menanti

Ramadhan 23,

Satu persatu khabaran gembira ku terima.

Sorang persorang akan menamatkan zamannya, dan akan memulakan zaman baru bagi mereka dengan pasangan mereka.

Aku…??

Entah la….

Belum tiba lagi masa untuk aku berpasangan.

Teringin nak masuk explore race, amazing race atau pun apa-apa reality program yang memerlukan kita berpasangan.

Ada sesiapa yang sudi berpasangan dengan bro dan sanggup kalah sebab ada pasangan macam bro.

Maaf, bro tak makan benda-benda mentah + meloyakan tekak.

Sushi bro layan la he…23x

 

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

5 thoughts on “23 Sudah 7 Menanti

  1. salam ramadhan bro,hrp sht dan ceria..wahh jgn dirisau bab berpasangan.nnt tiba masanya pasti akan dpt pasangan juga.bro tak mkn benda mentah?hehe..klu saya sushi pun tak layan

Leave a Reply

Top