You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > 22 Sudah 8 Menanti

17,443,759 total views, 2,970 views today

22 Sudah 8 Menanti

22 Ramadhan.

Satu persatu berita gembira ku terima..

Begitu juga,

satu persatu khabaran ku dengar
satu persatu cerita ku dendangkan
satu persatu dilema ku mimpikan
satu persatu kenikmatan ku impikan

satu persatu hari ku hitung,
bukan menanti raya, bukan menanti si dia…..
tetapi menanti pendapatan bro bulan ini…

Nurkilan,
Insan yang kais pagi, belum tentu makan.

Bicara Bro : Tak salah menanti Malam Lailatul Qadar.

Pastikan penantian anda diiringi dengan ibadah dan amalan bukan kerana ingin menikmati nikmat Malam Lailatul Qadar

Tetapi biar niat kerana Allah SWT.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “22 Sudah 8 Menanti

    1. bro mmg selalu berpuitis… korang je xperasan…

      nie kes terlupa nak cash out Churp2 & Says… Kes check Nuffnang yang dah habis dibelanjakan…

      Kes… menanti duit advertorial yang xmasuk lagi he…23x

      hope by this week, dapat payment untuk kerje bro

    2. tak juga…

      kalau blog kite menarik dan mereka berminat.. sure ade.. xpun kena cari sendiri la…

      macam bro.. cari sendiri.. kenkadang ada yang bayar… kenkadang ade yang bg voucher…

      or ade sesetengah tempat… macam hotel or restorant dorang bagi makan free untuk kite promote dekat blog

      macam bro sepanjang bulan pose nie dapat gak la makan free he..23x

    3. kene cari sendiri tu mean kite kene offer la kat restaurant tu ke? ke cari mcm mana? cer ajor….tp sy nyer blog tu kene tukar design kasi tk serabut…skrang sgt serabut…..tkde masa lak nak wat enhancement …hahaha

    4. mulut kena manis la.. cari la restorant yang baru nk naik… cakap je la… apa yang menarik ada dejat sini…

      if nk promote dekat blog pun boleh

      usha madammondoq… untuk, tokey restorant sponsor berbuka puasa untuk pemenang contest die

    5. yup…tahu…madammondoq tu dah tahap mcm bro jugak la tu…..anyway…tq for d info…..madammondoq tu kawan se KOLEJ sy time diploma dulu….hehe………selamat bebuka ngn madammondoq ek…

    6. mana ada la..

      tahap bro bawah-bawah je…

      bro sebenarnye xkenal die.. hari tue dok semeja makan sekali… he..23x

      teruk kan bro nie…

      selamat karang dia ajak makan sekali he..23x

    7. nnti boleh la berkenalan dengan madamondoq dan danish …yg hensem …..huhu~ nnti kim salam kat madam (kak wahid) ek….sy pon tk dpt bebuka sama ngn dia…sabtu lepas ada wat majlis bebukan ngn budak kolej a.k.a reunion tp sy tk join sbb ada hal lain…huhu…

Leave a Reply

Top