You are here
Home > Uncategorized > 2 Sudah 28 Menanti

17,414,664 total views, 3,059 views today

2 Sudah 28 Menanti

Sepatutnya entry ini malam td diupdate.

Cuma keadaan tidak mengizinkan bro untuk update.

Alhamdullah, 2 sudah 28 menanti

Tidak banyak yang boleh bro perkatakan.

Cuma ternampak ahli keluarga mula aktif dengan aktiviti masyarakat kampung. Hari-hari ada aktiviti.

Aku??

Tetap dengan aktiviti aku,

Event malam tadi, dapat juga aku berjumpa dengan beberapa orang member.

Ada yang mengatakan, aku nampak berbeza dengan apa yang dia tengok di facebook. Oh ok, aku tahu aku tak hensem.

Sorang lagi mengatakan, dia xberani nak cakap lebih2, coz xnak kena marah dengan aku. Garang gak aku nie ek.

Dan rezeki aku hari ke-2 Ramadhan.

Event malam tadi semuanya disponsor untuk aku dan rerakan ku.

Check akaun bank, ada extra beberapa ringgit. Punca..?? Aku pun kurang pasti. Rasanya, dari jumlah mungkin pembayaran untuk advertorial kot

Cukup untuk cover perjalanan aku ke KL & selesaikan bil astro + handphone aku.

PTPTN..?? tunggu payment akan datang.

Rezeki aku hanya dari blog

Update via HTC Desire S

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “2 Sudah 28 Menanti

  1. uitt …. menghitung hari ke ? …. ermm , tetiba teringat kt ank kwn ain umo 6 thn , mengeluh berat bla mak dia ckp ada balance 29 hari agi nk pose . ank dia igt just 2-3 hr jek . kesian jek dgr bila budak2 komen cm gitu….

    1. bukan menghitung hari…

      bro nak buat catatan harian, pejalanan hidup bro di bulan ramadhan ini…

      adakah terbitnya sinar cahaya ramadhan atau ianya berlalu sahaja tanpa apa-apa pengertian dalam hidup bro

      insya’lah if tiada apa-apa.. pasti hari2 ada update terbaru dari bro

    1. garang la..bro yg ckp bro garang ape..hahahaha
      ala, takmo la babab..sakit taw.. 🙁

      bro mengarang selalu je..kat blog ni slalu je bro karang entry kan kan kan. 😛
      meng’garang’ je belom sngt..kehkehkeh

Leave a Reply

Top