You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > 10 Sudah 20 Menanti

17,442,401 total views, 1,612 views today

10 Sudah 20 Menanti

1/3 Ramadhan sudah berlalu.

Tiada apa yang boleh bro kongsikan.

Cukuplah dengan tekanan disaat-saat akhir menyiapkan advertorial.

Dengan elektrik tiada, telefon kena block dan blog ada prob untyk di access.

Dugaan semata-mata.

Jemputan berbuka puasa tidak putus-putus bro terima. Cuma bro tidak berkesempatan untuk hadirinya.

Minggu depan,

Bro akan dibayar untuk berkerja dengan satu syarikat selama 2 minggu.

If ok, dorang akan hire lagi.

Mungkin ini rezeki bro sebelum menjelang hari lebaran.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “10 Sudah 20 Menanti

    1. mana ada masyuk pun.. kerje pun untuk 2 minggu je.. untuk siapkan project dorang…

      habis je tempoh tue, bro dah xde buat ape2 dah…

      so duit kena simpan leklok la kan.. xboleh membazir

Leave a Reply

Top