You are here
Home > #wordlesswednesday > WordLess Wednesday : Cinta Tiga Segi #ww

WordLess Wednesday : Cinta Tiga Segi #ww


Kredit pic : Bro Azqar
Model : Bro , Reena & Ros Anisza

Cerita lebih, baca dekat sini

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

56 thoughts on “WordLess Wednesday : Cinta Tiga Segi #ww

    1. ops…!! biar gambo besor ini berkata-kata

      reena yang beremosi… tengok bro.. relax je

    2. rebutan la sangat huhuuh…

      kalau jadi rebutan,.. sure kaki tangan bro tengah kena tarik

    1. Bro dah buat entry pasal nie dah.. usha la entry terbaru bro…

      dah boleh dibuat filem lagi tue

    1. Bro xrase seram pun he…23x

      yang penting ada give n take, jangan tamak or tidak puas hati antara satu sama lain..

      sebab time nie la dugaaan n syaitan akan main peranan…

      sebab tue la orang yang bermadu nie dapat banyak pahala..

      dapat sekiranya mampu bersabar & tidak terlintas di hatinya bila terdengar bisikan syaitan

    1. <—- tukang amik..

      hahahaa,,,, nak bagi feel kepada watak utama iaitu reena laa.. bro hnya penambah rasa cerita 😛 kan kan kan??

      (aka heroin :P)

    1. he..23x bukan bro yang tangkap.. tertibe ada paparazi yang tak bertauliah buat ghosip panas pasal bro

Leave a Reply

Top