You are here
Home > #wordlesswednesday > Wordless Wednesday : Chelsea Membirukan Blog Bro #ww

17,452,323 total views, 4,792 views today

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “Wordless Wednesday : Chelsea Membirukan Blog Bro #ww

    1. haha..tak minat bola.. tp suka main bola.. hahaha.. mcm pelik jek statement tu.. biasa kalo org suka main bola suka jugak tgk bola(tgk perlawanan bola kat tv)ha..23x

    2. he…23x ala ade je orang suka tengok bola tapi xreti main bola…

      watape tgk bola then maki2 cakap kite main lagi bagus dari dorang…

      sedangkan kita takat men dekat padang awam je.. xde sape2 nk pandang even dok score xmasuk2 bolanya

    1. bro xnak harap ape2… bro harapkan.. banyak kebaikan dari keburukan bila invite pasukan luar bermain di padang kita sendiri

Leave a Reply

Top