You are here
Home > Tip Bernas Bersama Bro Framestone > Tip Penulisan Blog Yang Menarik

17,414,577 total views, 2,972 views today

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Tip Penulisan Blog Yang Menarik

    1. jangan la skema sangat…

      maksud bro di situ.. pastikan apa yang kita tulis, google pun boleh translate..

      jangan la guna bahasa macam nie

      saya tukar jadi saye
      makan jadi mkn

      mahu pening google tue… lepas teu bising nape alexa la PR xtinggi

  1. Tu lah..teringin juga nak pakar dalam penulisan blog ni. perjalanan saya masih jauh lagi. banyak yang nak kena belajar. Penulisan saya pun tak tetap, selalu juga rasa terikut-rikut penulisan orng lain. Apa-apa pun thanks bro entry ni membantu! πŸ™‚

Leave a Reply

Top