You are here
Home > Tip Bernas Bersama Bro Framestone > Tip Dalam Membuat Pemilihan Template Blog

17,432,414 total views, 79 views today

Tip Dalam Membuat Pemilihan Template Blog

Bro Tertarik dengan persoalan yang diajukan oleh dhinai

“Salam bro

Nak tanya sikit pasal templete ni. Untuk menghasilkan sebuah blog kita memerlukan templete yang sesuai sebagai tapak dan latar belakang blog kita.

Persoalannya sekarang adakah pemilihan templete perlu bersesuaian dengan kandungan blog yang kita hasilkan, atau ia sekadar hiasan sahaja.”

Mari baca pendapat & pandangan bro mengenai “Pemilihan Template Blog”

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Tip Dalam Membuat Pemilihan Template Blog

    1. aku tak pandai code theme..design tu boleh le..nak code kan dari PSD ke WordPress tu yg problem..maklumlah..bukan web designer/developer cam Aman ke..ye tak?

      kalau leh..takat USD500 sebulan tu, rasanya takde hal..walau design theme free..:P

Leave a Reply

Top