You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Tak Nak Update Blog Malam Ini

17,422,547 total views, 4,368 views today

Tak Nak Update Blog Malam Ini

Bro xnak update blog ini malam ini, nak fokus pada pengubahsuaian sedikit bagi blog ini nampak kemas.

Korang rase ok ke tak blog bro sekarang?

Sila komplen..!!!

Update via HTC Desire S

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Tak Nak Update Blog Malam Ini

    1. ooo cuma bro iklan yg float ni bro buat lah yg ada button tutup sbb kalau pengunjung pakai netbook iklan tu mengganggu .. πŸ™‚

  1. ini pun dikira update ini.kekeke… saya rasa blog bro ok. saya bukak blog bro kat hp saya lg laju dari bukak blog sendiri. rasanya blog saya lagi simple kot dari blog bro. bro boleh tolong tengok2 kan?(macam minta tolong bomoh pulak…kekeke…)

    1. nak bro bomohkan blog kamu bagi lagi laju ek..

      mane pengeras dan benda yang bro suruh bawak tue.. benda ini hanya akan menjadi kalau kena khamis malam jumaat

      dan masa itu bulan tengah mengambang.

      tip dari bro
      – buat la read more. xde la entry panjang berjela
      – if nak juga.. set dalam 1-2 entry untuk page depan

      itu je yang bro leh katakan…

      macam wordpress, ada plugin yang boleh load blog dengan laju.. lagi satu hosting blog bro ade DNS.. so leh tambah sikit lajunye

      πŸ™‚

      selamat berblog..

      len kali datang bawah ayam nando’s

    2. hoo..mekaseh2..tp kene tgu ada laptop balik br boleh buat.skang ni ada hp je.ayam nando?tp pulut nando xde.camne nak pair?kekeke..btw thanks lagi sekali.

Leave a Reply

Top