You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Suami Terpacak Di Tepi Katil

17,440,792 total views, 3 views today

[Status Malam Jumaat] Suami Terpacak Di Tepi Katil


Entry santai di malam jumaat.

Korang tengok gambar ini, apakah perkara yang terlintas dalam kepala anda? Meh kongsi dengan bro, nak gak tahu. Just tinggalkan komen di entry ini.

Kredit gambar buat si Wordless Wednesday.

Bicara Bro : Bro nak sugget dekat korang, if rasa macam hubungan agak-agak dah xromantik, moh try layan cerita Larry Crowne, Tom Hanks & Julia Roberts berlakon.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Suami Terpacak Di Tepi Katil

    1. terima kasih untuk spekulasi anda…

      menarik gak jawapan mu.. betul2 mendalami apa yang ingin disampaikan ek

    1. hahahahahahaha adoii, inesennya saya smpai tak pk pape pun pasal entri bro yg nie..yg komen lain2 sume berkaitan, mesti dorg dah kawen kan? hahahaha 😛

    1. semua cakap suaminya balik koje.. tapi xnampak pun cam baru balik koje.. 🙂

      cer cite, apa yang sebenarnye terjadi nie

    1. he..23x awat xfikir… katil nie paku die kuat ke tak.. nie rase macam nk paku je katil nie

Leave a Reply

Top