You are here
Home > Uncategorized > Sipnosis Filem : Lakiku Blogger Tegar – In 3D

17,419,360 total views, 1,181 views today

Sipnosis Filem : Lakiku Blogger Tegar – In 3D


Coming Soon ! Filem dijamin pecah panggung tabung berhampiran anda.

Lakiku Blogger Tegar in 3D

Lakonan mantap

Bro Framestone , Reena Tan & Ros Anisza

Sinopsis

Mengisahkan Reena seorang gadis Bunian yang tersesat di alam nyata . Ros Anisza yang keciwa dengan Bro Framestone yang takder fungsi seperti Handphonenya minta putus hanya apabila hari perkahwinan mereka semakin hampir . Di saat itulah Broframestone bertemu dengan Reena .

Idea & Olahan : Tauya

Bicara Bro : Demn you Tauya…

Pandai mu karang cerita ek, babap karang.

Korang dah tengok tak cerita ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

38 thoughts on “Sipnosis Filem : Lakiku Blogger Tegar – In 3D

    1. kena tanya touya la.. die kan pengarah + penerbit + sutradara he..23x

      bajet pun jangan ditanya pada bro

    1. awat raya tahun depan ek…??

      mahu time nie watak utama dah mula buka cawangan lagik

Leave a Reply

Top