You are here
Home > Uncategorized > Proton Inspira VIP Test Drive: Limited Seats

17,426,894 total views, 738 views today

Proton Inspira VIP Test Drive: Limited Seats

Perluang dibuka kepada sesiapa yang ingin memandu uji Proton Inspira.

Jika berminat, sila daftar di sini. Jangan lepaskan perluang ini.

Alang-alang dah test drive, boleh juga korang blog atau vlogkan

Terdapat tiga jenis warna untuk kereta Proton Inspira iaitu Merah,Hitam dan Putih. Mana satu pilihan hati anda?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Proton Inspira VIP Test Drive: Limited Seats

  1. hehehe..dah awal2 haritu..ngeeeee

    n hari rabu lepas dpt call dri org proton ni utk confirm kehadiran utk test drive di melaka hujung bulan ni..an i said YES!

    tak sabar nye..

    1. gambar untuk marketing mana sama dengan gambar realiti huhu

      xpercaya…??

      mu tengok gambar iklan burger McD, punya la besar.. keyataannye…??

  2. Aku menyampah kat Proton Inspira ni….menyampah sangat sangat menyampah. Nak tau kenapa? Itu ko kena tanya Bro Monday.

  3. haha.. aku baru je test drive Inspira tempoh hari. 1.8l dan 2.0l. Kalau berkemampuan, boleh je ambil 2.0. kalau rasa nak lagi power, beli je Mitsubishi Lancer.

    #dalam proses mendapatkan kereta. Doakan bro.

Leave a Reply

Top