You are here
Home > 1001 Pictures > Photoshoot : Rumah Terbiar Lubuk Jenayah By Diana Yusoff

17,435,452 total views, 3,117 views today

Photoshoot : Rumah Terbiar Lubuk Jenayah By Diana Yusoff

Rumah terbiar memang merupakan lokasi yang sesuai dijadikan sebagai lubuk jenayah.

Jika anda tidak percaya.

Di sini bro kongsikan beberapa mangsa yang telah ditangkap ketika beraksi di rumah terbiar. Dan semua ini dikongsikan atas kehendak empunya diri iaitu Diana Yusoff.

Ops..!!!

Jangan fikir lain. Mangsa kali ini adalah 3 orang gadis iaitu Diana Yusoff, Anith Adnan dan Epal Hijau

Mereka bukan mangsa atau mereka yang menyalah gunakan rumah terbiar ini.

Bro suka pic ini.

Edit pakai CS5 ke nie yana? Cer citekan sedikit.



Amboi korang,

Manja-manja pula. Jauh tak ape? Jangan dekat-dekat. Dalam hutan nie, memang sarang syaitan dah.

If yana kahwin nanti, buat la photoshoot di sini. Macam menarik je. [just cadangan dari bro]

Location : Rumah Terbiar
Photographer : Rahman Syah

Talent : Diana Yusoff, Anith Adnan, Epal Hijau
Editing : Diana Yusoff

Nak hasil photoshoot yang lain boleh lihat di blog Yana Yonet.

Bicara Bro : Masih mengumpul duit untuk angkat seketul DSLR dan beraksi semula.

Diana Yusoff memang suka mintak bro sharekan hasil photoshoot beliau di blog bro. Rasanya perlu bro buat segmen terbaru di blog bro kalau macam nie.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

30 thoughts on “Photoshoot : Rumah Terbiar Lubuk Jenayah By Diana Yusoff

    1. ulur la bro sikit, cepat sikit bro angkat..

      wah, ade hati nak jadi model bro ek.. bro xlayak nak amik model lagi la finaz

Leave a Reply

Top