You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Penyeri Gathering Blogger Perak

17,446,560 total views, 5,771 views today

Penyeri Gathering Blogger Perak

Malam nie bro penat sangat,

So xmampu nak hasilkan entry menarik untuk korang, macam la korang nak baca blog bro nie kan he..23x

Baiki bro buat entry sesantai..

Di sini bro nak perkenalkan 2 bunga yang menjadi penyeri Gathering Blogger Perak baru-baru ini.

Ramai lagi bunga yang ada, cuma yang nie je ada dalam simpanan di facebook bro yang bro upload terus dari hp bro.

Ruzz Ezzanie : Budak comey yang mulutnye boleh tahan memeriahkan suasana.. Dan belum lagi penamparnya yang mampu buat bro makan tak kenyang, tidur tak lena dan mimpi tak basah he..23x

Qusya Azmi : Si tomey yang mampu buat pandangan bro pada perempuan lain terganggu dek kemampuannya memasukan perbualan dari babak-babak yang menarik terjadi di depannya.

Bukan bro je.. sape2 yang duduk keliling pun boleh layan gelak sesama.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Penyeri Gathering Blogger Perak

    1. haha…itu ler nama nye lelaki…berat sebelah tak adil tahu? hehe…yela, mmg takkan nak ambik semua kan…hehe…best usik bro…

Leave a Reply

Top