You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Pengalaman Menonton Chelsea vs Malaysia

17,439,837 total views, 3,692 views today

Pengalaman Menonton Chelsea vs Malaysia

Pengalaman bro…??

Everything suck

Awal-awal dah rasa bahang kekalahan Harimau Malaya.

Sebab bro tengok bola banyak berada dikawasan kita..

Anyway thank untuk tiket percuma..

Walaupun ianya berharga rm108 dan berstatus free seating, elok beno bro duduk atas tangga je..

Maybe bukan rezeki bro untuk duduk di kerusi..

Dan bro tengok banyak je ruang kosong untuk harga tiket yang lebih rendah..

Lepas nie bro nak amik tiket rm3++ pula.. macam best je.. siap dapat bola yang dilontarkan oleh permain.

Dan #soMalaysian bro tujukan kepada penonton yang macam orang malaysia yang berebut2 nak menaiki train.

Sivik tiada..

Nantikan entry penuh dari bro

Ok chow..!!

Update via HTC Desire S & dalam train…

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Pengalaman Menonton Chelsea vs Malaysia

  1. hurrm…walau apa pun Harimau Malaya dah buat yg terbaik, kita sebagai penyokong haruslah tunjukkan semangat menyokong, bukan mengondem..hihik tapi rata-rata org Malaysia nie pandai kondem je, buatnya tidak..cuba bagi org yg kondem2 tu main..entah2 kaki bangku! alahaii..btw untunglaa bro dpt tiket free..wewitt 🙂

    1. Ada je yang Palau jersi Malaysia yang berwarna biru…

      Siap Ada yang Palau Baju merah.. Memang di Booooooo je la

    1. Tue la pasal… Teknologi bola speak kit a masih ketinggalan…

      Oversea soap buh chip dalam bola semata2 nak dapatkan data perlawanan.. If tergol cam kes semalam.. Boleh check betul2 masuk atau tidak

  2. salam bro,,

    huhuhu…1st half tu dah macam main setengah padang… memang hambar sangat…xtau why…nyway,, terbaik untuk pasukan Malaysia… Malaysia Boleh!! 🙂

    1. Sampai masa ya bila negara Kota Dina ah sepenuhnya Dan Kita hanya menumpang ditanah sendiri

    1. Ramai yang berjersi Malaysia berwarna biru.. Bro harapkan sweater je baru nampak kekuningan

Leave a Reply

Top