You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Pendapatan Sebulan Dari Innity

17,452,081 total views, 4,550 views today

Pendapatan Sebulan Dari Innity


Pendapatan sebulan dari Innity.

Tengok pendapatan sehari dan juga jumlah terkumpul untuk sebulan.

Bicara Bro : Pendapatan bro masih belum mampu mencecah ke 4 angka. Dan ini bukan jumlah pendapatan bro. Tetapi milik Niq Afnan.

Melainkan ramai yang datang ke blog bro. Bro tak kejar trafik, takut jadi fenomena #semputsunday

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

102 thoughts on “Pendapatan Sebulan Dari Innity

    1. once..

      xnampak ke bro mention, ini bukan pendapatan bro T-T

      kalau bro, gamaknye mahu tiap2 bulan open table

  1. lol 2 komen awal xbaca ke apa haha.. dasyat la bdk tu kalau ikut2 aku yakin bro bleh dpt ye camnie komtited

    1. bro dah mention dah dalam entry, siapa yang punya…

      ini bukan ahmad albab yang punya

    1. itu yang bro nak kejar. target dalam tempoh 3-4 bulan ini bro mampu cecah 4angka πŸ™‚

    1. he..23x kan dah cakap itu bukan bro yang punye..

      bro tahap 3 angka je.. jadi la kan πŸ™‚

    2. itu sekarang…

      akan datang siapa tahu, so kena usaha dari sini…

      bro dah nk dekat setahun baru bro sedar yang bro layak untuk apply..

      itu pun sebab permohonan bro tahun lepas di reject

    3. tu r… nanti edi free dua bulan. mmg kaw2 study psai blog… hahha.. nxt target, jadi mcm bro dlu.. then, niq afnan pulak.. hehhe

    1. ala, earning faisalnya 2dayblogger.com lagi banyakkan? hehe

      tapi ramai juga blog yang cecah riban2 ni.. kena pergi blog darniq ni.. πŸ™‚

    1. He…23x layan la hastag tue dekat twitter, ada kisah disebaliknya

      malas nk story dekat sini

    1. kena usaha lebih untuk dapatkan.. xkisah nak kejar trafik macam mane sekali pun, asalkan ade niche

    1. lebih kurang je… sama juga dengan nuffnang… cara yang sama.. dinamakan je lain…

      dah cukup syarat nanti apply la ek

    2. Innity xpanggil BE.. tetapi CPM [bendanya sama, cuma Nuffy gegatai tukar namanya]

      macam innity die bagitau nilai CPM [selalu dorang mention nilai untuk 1000 view] kalau satu CPM berpuluh2…. then sehari trafik beriban2 memang masyuk la

    1. rezeki dia… bro dah tahu rahsia disebalik kejayaan dia.. hope bro pun mampu jadi cam tue

    1. mantapkan blog, then baru apply..

      kalau blog xmantap, tiada gunanya pasang innity.. confirm hijau je kuar sebab xde iklan melekat

  2. erkkk..hahahhahha..ptot la terkejut tadi kat shoutbox…penuh ngn dtg dari blog Bro…errr..err…hhahhaha..biasa2 jer bro…alhamdulillah…rezeki saya cepat…sy doakan bro pon jadi macam nih juga…insyaallah..:)

    1. ala beberapa orang je yang terjah shoutbox mu.. xpayah la nak terkejut he…23x

      free trafik je tue πŸ™‚

      turun ilmu boleh.. lagi2 tang channel.. bro last week serang innity pasal bro xde channel langsung untuk sejak join..

      terus dapat 2 channel.. so selesa sikit la

    2. tang channel tuh isi kandungan blog kita…kalau bro nk dpt channel untuk tech&it…bro kena perbanyakkan review gadjet dengan tutorial (termasuk tutorial pc dan blog)

      kalau channel sosial & comunity nanti niq gtau balik..tapi tak pasti dia nilai atas ape..

    3. Bro malas nak larikan niche blog ini.. if yang sud domain pula.. dorang usha macam mane ek..??

      ke bersharing juga channelnye

    1. xbest bro xbest he…23x

      amboi, nak dibelanje je mu ek.. jom usaha jadi cam nie la.. kalau berani

    1. bro lagi la xsampai.. wah tahniah berada dalam top 40 blogger melayu..

      mantap dah die.. kalah bro

    2. boleh lah bro .. huhu.

      bro nak tanya .. kalau blog detect broken link nk buat apa ? sbb kadang2 saya tengok link tu ok je tp jd broken link pulak..pelik lak saya nengoknya ..

  3. wow bro…rasanya tak boleh share info innity takut nanti kena ban sebab policy mrk, neway memang terbaik income innity namun ramai merungut hari ini makin kurang kenapa ya..tq

Leave a Reply

Top