You are here
Home > Bersama BroFramestone > Menikmati Percutian Terbaik Sepanjang 4 Hari 3 Malam Minggu Ini

17,432,477 total views, 142 views today

Menikmati Percutian Terbaik Sepanjang 4 Hari 3 Malam Minggu Ini

Sorry bro xboleh nk update blog seperti selalu.

Nak update facebook pun tak termampu… Bil tepon terlalu over bulan nie. Duit pun xcukup nak bayar.. Ada tak yang sudi nak mengiklan diblog bro bagi cover bil tepon bro.

Bro harapkan wifi free je untuk online.

Bro baru je sampai ke Perak.

Sepanjang minggu nie bro ke Kuala Lumpur, menikmati percutian sejak Khamis sampai la nie. Memang terbaik la.

Apa yang bro lakukan?

Khamis

  1. Bincang pasal nak invite bro bagi talk dalam bengkel beliau
  2. Layan Chelsea vs Malaysia di stadium (Thank to Astro for free tiket at RM108)
  3. Jumpa member lama (just share kehidupan sekarang)

Jumaat

  1. Interview as Web Programmer (alhamdulillah bro di terima, tetapi bro belum bagi kata putus)
  2. Jumpa member gitew-gitew bro (susah nak jumpa datin nie)

Sabtu

  1. Dating kejab dengan Cik Reena Tan
  2. Gathering Sahabat Blogger di Shah Alam
  3. Lepak dengan Tok Rimau (antara otaimer blogger yang rapat dengan bro since 2007, dan ini pertama kali berjumpa, sebab dia dok Johor)
  4. Event Maskara di Rumah Pena bersama Sindekit Sol-Jah
  5. Lepak kejab bersama Najwa Latif (Artis Youtube dan baru sign agreement dengan syarikat rakaman )

Ahad

  1. White Water Rafting di Kuala Kubu Bahru dengan Advertlets Blogger [Fully sponsor]

Itu sahaja yang bro dapat kongsikan.

Ada masa bro entrykan satu persatu ek. Thank pada semua sebab masih sudi datang ke blog bro even xde entry yang bro updatekan 🙂

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Menikmati Percutian Terbaik Sepanjang 4 Hari 3 Malam Minggu Ini

    1. xreti nak senyum la beb…. lagi2 berpic dengan budak kecik.. karang orang cakap gatai la pulak kan

      tulis kejab2..??

    1. Bro hari2 pun memang pack.. cuma jarang dikongsikan kecuali bro keluar untuk jangka masa yg panjang

  1. wahhhhhhhhhhhh.. jadual yang padat… tak sangka dapat jumpa bro face to face masa gath SB kat xtrimpark last day.. hihi..even bro tak perasan saya pon.. its ok.. otai blogger kan.. 🙂

    1. Maaf bro bukan otai..

      Jadual bro memang pack sesangat.. ada satu part bro xmasukan dalam list..

      Sabtu malam ahad pukul 1pg bro kena kerje.. repair database yg dihack huhi

      Malas nk masukan

    2. Len kali if jumpe bro.. tegur je.. sure bro layan..

      Kalau x, xtau la bile lagi nk jumpe bro kan.. bro jarang turun kl

    1. Ada je he…23x

      Tapi dorang tengok gak blogger mana yang dorang boleh bagi… cuma xde la sebanyak Nuffnang

Leave a Reply

Top