You are here
Home > Iklan > Meh Tolong Bro Kira Boleh Tak? Bro Fail Matematik

17,443,769 total views, 2,980 views today

Meh Tolong Bro Kira Boleh Tak? Bro Fail Matematik


Wei, meh la tolong bro, boleh tak..??

Even bro Add Math A1, dan Pure Math B+ masa STPM, masih tak termampu nak mengira. So nie nak mintak tolong dari korang.

Lagipun pepagi nie, otak dan pandangan mata korang segar-segarkan 🙂

Apa yang korang perlu buat?

Korang tengok video di atas nie, then kira berapa banyak gelas yang berisi teh tarik.

Ingat…!!! gelas teh tarik dalam logo teh tarik F&N xterlibat. So korang jangan gegatai kira sama

Ala senang je kan…

Dah tahu jawapannye… Korang Like Fan page Teh Tarik F&N dan isi borang penyertaan berserta jawapan.

Bro nampak 7 gelas je. If bro salah, sila drop jawapannya dekat ruangan komen blog ini. Boleh juga bro hantar penyertaan semula.

Ops…!!! Jawapan terakhir sahaja akan di kira. Tidak kira berapa banyak korang antar.

Tutup 10 Julai ini. Boleh ek kita bantu membantu he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

34 thoughts on “Meh Tolong Bro Kira Boleh Tak? Bro Fail Matematik

    1. cer kira lagi sekali.. sambil tgk sambil pause.. kot2 ade jumpe gelas yang terselit ke kan

    2. haah..sbb bila last2 tu bnyk kuar anak panah tunjuk kan logo teh tarik ori tu..tu yg tmbah cnfius..boleh kira ke logo tu? ke nak yg teh tarik boleh minum aje?

    3. yg logo xkira la…

      tang tue kena banyak kali pause baru nampak.. kenkadang ade gelas yang tercover

    1. mu lapan ek… cer kira balik… bro rase hari tue bro submit jawapan 8 kot

      entah.. dah lupa.. if bro tgk jawapan korang lebih kurang je.. so bro nk edit balik jawapan bro he..23x

    1. xpasti la… asalkan gelas teh tarik.. dan bukan dalam logo die je…

      bro pun rasa cam nak usha balik je nie

  1. alorgh =( sekali kire nampak 4 jar ,. second time 7 ,. third ,. 8 ? ? ? ap nie ,. mate zana memang xboleh pakai ,. rabun ,. heeeee

    1. cer kira lagi… buat masa sekarang nie baru ade 7 & 8 je as jawapannye…

      belum ade yang nampak lebih

    1. eh yang ada logo ke…??

      wah cam mane leh dapat 10 tue… g submit jawapan cepat huhu

Leave a Reply

Top