You are here
Home > Uncategorized > Maaf..!! Bro Tak Layan Amerika, Bukan Boikot. Asik Amerika Je

17,449,387 total views, 1,856 views today

Maaf..!! Bro Tak Layan Amerika, Bukan Boikot. Asik Amerika Je

Ini bukan entry boikot

Sekadar entry sebelum bro lelapkan mata.

Bukan bro xnak layan Captain America. Kapten Boleh made in Malaysia yang disediakan oleh syarikat penyiaran cekik darah pun bro tak layan.

Tetapi macam menarik je.

Moh usha trailer dia

Bicara Bro : If korang nak tengok cerita ini secara percuma, moh join Contest Captain America

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Maaf..!! Bro Tak Layan Amerika, Bukan Boikot. Asik Amerika Je

    1. Sebab cite kapten, super atau ape2 dari negara lain xlepas ke pasaran antarabangsa…

      yang lepas, cerita hantu, jiwang2 cinta2 je

Leave a Reply

Top