You are here
Home > Bersama BroFramestone > Fitrah Manusia Bersama BroFramestone > Kurang ajar punya PEREMPUAN!!!!

17,654,596 total views, 1,676 views today

Kurang ajar punya PEREMPUAN!!!!


Kurang ajarnya punya perempuan.

Adab tak de ke..?? Oh memang kekurangan kesedaran sivik. Walaupun bro tak amik sivik semasa sekolah. Bro tahu juga pasal benda ini.

Nak tahu kenapa dia kurang ajar? Sila baca sini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

39 thoughts on “Kurang ajar punya PEREMPUAN!!!!

  1. hahahah dah baca, same laa mcm alya dulu..dah la coach pmpn yg dia masuk, lepas tu lelaki india nie siap BERBARING plakkkkkkkkkkkkkkk..dah konker 4 kerusi, haihhh memang panass jelaa time tu..

    1. he…23x bro xpernah lagi rase… maybe sebab bro selalu naik train memang berdiri je

  2. mmg sngt kurang hajar. mmg takda kesedaran sivik.dah datang tmpt orang nk jari tuan pulak yer.

    sy tak penah la lagi kena, sbb jarang sngt ambik pengangkutan awam camni. tp tak pyh nak naik pengangkutan awam pun dpt jumpa prangai tak ‘senegheh’ diorg negro..

    Kat area Nilai ni paling ramai bangsa dia..smpai kekadang terfikir ‘aku ni duk mesia ke duk africa’ hahah

    1. hehehe..chelemban eh..comel je pulak..

      nak kata duk kat pekan seremban tu btol2 tak la. krnya dr tmpt sy nk g semban town tu dlm 15 mnt je:)

    1. he..23x akhirnya… dorang dapat terung & durian… maka jadinya terung belanda & durian belanda

      xcukup dengan itu..

      ayam pun die sebat juga,

      maka jadilah ayam belanda

    1. he..23x itu pun kalau lubang hidungnya jenis alert..

      kalau lubang hidung jenis tersumbat cam mne

    1. kalau bro buat cam tue.. sudi x my duduk atas kaki bro.. xpun atas pangkuan pun ok juga

  3. hahahaha… ku pikirkan dr mana la dtgnya trafik yg tiba2 sgt byk ke entri “Kurang Ajar Punya Perempuan” tu, sekali klik kt real time view Feedjit Live Traffic Feed tu, rupa2nya dtg dr entri ni… patutler tetiba ramai jer yg komen kt entri tuh.. hahaha.. anyway, trima kasih byk tuan punya blog ni… 🙂

    1. banyak sangat ke trafiknya…??

      sama-sama… cam menarik je entrynya. sebab tue la bro promote…

      blog kamu pun menarik…

Leave a Reply

Top