You are here
Home > Bersama BroFramestone > Korang Tanya Bro Jawap > Korang Tanya Bro Jawap – Part 3

17,423,323 total views, 5,144 views today

Korang Tanya Bro Jawap – Part 3

Segmen baru di blog bro untuk bahagian ke-3

Korang Tanya Bro Jawap.

Soalan Terbaik + Jawapan terbaik dari bro akan bro jadikan entry sama ada di blog bro ini atau di blog bro lagi satu

Dalam entry tersebut bro akan kredit link kepada empunya penanya [pastikan korang sertakan dengan link blog ataupun link facebook – bagi yang tiada blog]

Kerjasama anda amat dihargai.

Insya’lah semua soalan akan bro jawab 🙂

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Korang Tanya Bro Jawap – Part 3

  1. ermmm..selamat pagi, disini saya ingin menanyakan bilakah akan berlangsungnya perkahwinan Encik Syukri Mohammad Nor dgn pasangan? saya bertanyakan hal ini kerana, saya sudah tidak sabar lagi nak makan nasik minyak daripada tuan blog.

    wakakakakakakakakakakakakaka..cee jawab cee jawab! 😛

    1. Insya’lah akan datang… tarikhnya..?? selepas selamat di ijab kabulkan..

      mane xde nasi minyak.. pakai nasi putih je.. minyak naik harge

    2. wahahahahahahahahah wahh gitu, alaaaa mane boleh..nasik minyak tu bkn selalu ada, kena tggu org kawen dulu baru dpt makan..nie bro plak nak soh makan nasik putih je, mana leh..hahahahhaha

  2. errr.. bro saya nak tanya pasal blog bleh?? blog saya tu menarik ke tak? Susun atur blog ok ke? nak mintak pendapat untuk tambah atau tolak apa yg patut dalam blog saya tu. Harap boleh kongsi.. sekadar bertanya pendapat…

    1. Susah gak la soalan ini.. nnt ade masa bro usha ek.. tp buat masa sekarang bro tgk menarik..

      Tapi elok di nichekan if nk jana pendapatan yang masyuk

  3. Salam bro…nak tanya sikit pasal templet ni…Untuk menghasilkan sebuah blog kita memerlukan templet yang sesuai sebagai tapak dan latar belakang blog kita.Persoalannya sekarang adakah pemilihan templet perlu bersesuaian dengan kandungan blog yang kita hasilkan, atau ia sekadar hiasan sahaja.

  4. Salam bro,
    Nie nak tanya, bro kan full time blogger kan.
    Boleh dikatakan hari hari bro updated blog blog bro.

    soalan:
    1. Sehari berapa lama bro spend time tulis2 entry untuk blog bro. atau bro spend satu hari then tulis untuk entry seminggu?

    2.Bro kan dah lama jadi blogger. Bro leh share kan tak, kesalahan kesalahan yang selalu di buat oleh blogger2 baru nie, berdasar pandangan bro la.

Leave a Reply

Top