You are here
Home > Uncategorized > Jom Layan Malaysia vs Singapura 28 Julai 2011

17,449,867 total views, 2,336 views today

Jom Layan Malaysia vs Singapura 28 Julai 2011


Wei apa dah jadi dengan perlawanan pusingan kedua kelayakan piala dunia zon asia antara Malaysia dengan Singapura.

Bro malas nak tengok malam nie. Pasang tv cukup syarat je. Sebab tengah migrain.

pe2 pun jangan stress layan bola malam nie.

Ada masa moh layan lawak ini. [Kalau la Datuk K Raja Gopal baca nie kan]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Jom Layan Malaysia vs Singapura 28 Julai 2011

    1. he…23x mereka datang untuk bertahan… apa-apa aksi boleh mereka pertontonkan..

      asalkan mata yang mereka perolehi mampu menjamin kemenangan mereka

  1. walaupun kalah, tetap kalah bermaruah gitu..sbbnya player singapore rupanya ramai yang nak jadi pelakon ye..harapnya ada lah pengarah dari mana2 syarikat berminat nak ambik diorg berlakon lepas ni…toksah men bola dah..

Leave a Reply

Top