You are here
Home > 1001 Pictures > Gambar Sepanjang Gathering Sahabat Blogger Di Extreme Park, Shah Alam

17,437,585 total views, 1,440 views today

Gambar Sepanjang Gathering Sahabat Blogger Di Extreme Park, Shah Alam

Akhirnya tergerak hati bro untuk update blog pasal gathering Group Sahabat Blogger yang baru-baru ini dianjurkan di Extreme Park, Shah Alam.

Ini pun sebab dah xde alasan nak diberikan selepas semua pic yang bro tangkap telah selamat di upload di fan page bro oleh Cik Reena tan.

Dan maaf bro pinta dari semua yang hadir

Di atas kelewatan bro hadir dan keawalan bro beransur. Dan kedatangan bro memang tidak dirancang dan bro sendiri pun tidak bagitau sesiapa yang bro akan hadir.

Cuma pada ketika itu bro berada di kawasan berhampiran. Rasanya tak salah untuk bro hadirkan diri dan duduk semeja dengan admin Sahabat Blogger yang ada.

Apa-apa pun,

Jom layan pic yang ada.

Sesi Ice Breaking

Sesi Memanjat dan memandang

*************************

Aksi penuh bergaya oleh Usop Along.

Wah..!! Apa yang mu pandang tue usop.. tak ajak bro pun ek.

Wat penat je abg dekat depan tue membebel bagi instruction pasal peralatan dan keselamatan

Korang buat boh layan je ek.

Nampak tak muka memasing tak de sape-sape yang fokus. Yang fokus pun sebab tertarik dengan muka hensem abg tue he..23x

Amboi abang….!!!

Pandang tak kelip-kelip mata ek.. Xpasal-pasal tersipu-sipu kakak tue..

Hati-hati tau, jangan kaco. Dah ada yang punya nie

Trio blogger Negara

Adik beradik ini. Akak, adik dia dan adik kepada akak & adik akak dia.

Menurut kata si Atiq Salleh :-

Yang tudung coklat tue akak [awek bro] Yang baju belang tue form 3 [awek amal] Yang baju kotak2 tue adik kecik sekali [awek kirin]

Tetapi kenyataannya…!!! semua ini bro yang punya he…23x

Jeles x…??

Ada gaya SY- Salleh Yaakob tak..??

Dan ini aksi paling melampau bro sempat amik.

Apa yang korang tengah buat nie..?? Baik korang buat pengakuan sekarang nie.

Bicara Bro : Seronok pula layan entry cam nie. Dan happy tengok hasil picture yang bro tangkap ade tersirat sesuatu yang mampu membuat gambar tersebut hidup.

Jangan terlalu stress dengan kehidupan sementara ini.

Ada masa korang try la main game ini dan game itu [Kot-kot boleh release tension]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “Gambar Sepanjang Gathering Sahabat Blogger Di Extreme Park, Shah Alam

    1. eh bukan ek…?? laju je mu ek huhu

      amira namanya ek… buat la.. bro ade ade profil pic yang menarik.. belum tergerak hati nk tukarkannya

    1. bro sapu habis punye… xnak tingal sisa2 untuk si kirin n amal huhu

      tue la pasal.. masing cam happy je menempah maut dengan berpelukan sesama

    1. bro pun dah tua gak kak lin…

      kalau g gath pun buat2 xmalu n cakap jiwa masih muda je lagi… sedangkan semua pangkat adik2 je nie

    1. Bro pun tak panjat.. dok tepi je la… dok usha atas kot2 ada pemandangan yang menarik he..23x

    1. oh tue buktinye ek…

      bro siap buh bukti dalam entry ini.. .die n adik beradik die, bro yang punye..

      bro sapu habis… ok x…?? ke masih x puas hati dengan bro..?? he..23x

    1. Tue la usop…

      Budak nie lari awal.. xsempat nak bergambar & amik outograph die…

      dah macam retis dah bro tengok

      ala tomeynye budak amalina nie.. selamat x ngorat dulu

    1. bro mana2 gath pun jarang la nak bgtau dapat datang ke tidak…

      selalu tengok schedule.. if dekat KL.. bro tgk ade x event lain ke ape.. dan masanya..

      if sesuai bro datang singgah…

      kalau tidak, bro memang x turun

  1. aku dari dulu nak tanya..kenapa eh semua pic tak dihostkan kat url blog ni eh? sebab aku takleh view dari office aku ni kalau pakai photo host dari website lain…:D

    1. Pic semua di host dekat facebook…

      Aku seorang yang sayang bandwidth.. Kalau tidak xsampai tengah bulan dah habis…

Leave a Reply

Top