You are here
Home > Review Bersama Bro Framestone > Cerekarama TV3 : Anak Emak

17,431,124 total views, 4,968 views today

Cerekarama TV3 : Anak Emak

Malam ini,

Bro boleh pula layan cerekarama tv3 malam ini.

Lakonan mantap Ungku Ismail Aziz dan juga Almy Nadia dalam telefilem Anak Emak.

Cerita mengisarkan Siti yang agak tertekan dengan suaminya, Hisham yang terlalu lebihkan ibu mertuanya dalam semua perkara. Dan ini membuat kedudukan beliau sebagai seorang isteri tiada nilainya di mata Hisham.

Siti terasa kehdupannya seperti bermadu dengan mak mertuanya.

Walaupun duduk serumah, Hisham sendiri tidak berperluang untuk melayan kehendak isterinya.

Tetapi lebih suka melayan kerenah maknya dan beliau lebih suka bermanja dengan maknya. Anak emak katakan.

Bro hanya mampu kongsikan promo cerita ini.

Memang bro layan gelak je layan cerita ini. Harap perempuan/lelaki di luar sana tidak mendapat mak mertua cam nie.

Kalau tidak..??

Bagi lelaki, mungkin makan luar
Bagi perempuan, mahu tak makan dalam bila si suami tidak spend masa bersama-sama.

Hilang seri pengantin muda he..23x

Bicara Bro : Tak salah nak utamakan keluarga dulu dalam semua perkara. Tetapi utamakan tanggungjawab yang diamanahkan.

Bro tak suka if keluarga atau sedara mara masuk campur hal suami isteri.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

28 thoughts on “Cerekarama TV3 : Anak Emak

    1. tapi perlu gak bawa mak.. kot2 tokey resort berkenan ke…

      leh honeymoon dekat sana selalu secara percuma

    1. he…23x kalau ikutkan mmg kenyataan, memang ramai yang macam ini..

      dan ramai gak mak bapak macam susah nak berpisah dengan anak sendiri

  1. stujuuuu.. keluarga diutamakan tak salah, mmg tanggungjawab tp jangan sampai hal rumahtangga pon nak masuk campur.. makan ati la kalo cmtu.. huhu!

    1. Bro kan suka pulaukan kamu, bro doakan mu dapat calon yg anak mak he..23x gile kejam x bro

    1. Awat terseksa jiwa raga tengok cerita tue.. cer cite dengan bro

      Dapat pasangan anak emak ek

    1. Tau xpe…

      Oh demn, mu nk rase kena sunat lagi sekali x..??

      Bro mmg manje, tapi pada gurl yang leh manjakan bro he…23x

  2. hoho..kalau sy ditempat siti tu, mmg takkan dapat tahan wooo..makan dalam sokmo la…

    harapnya sy tak dpt suami yg anak emak mcm tu..tak slh nak ikut kata ibu bapa, tapi berpada2 la..jgn la smpai mengabaikan tanggunggjawab kan..

Leave a Reply

Top