You are here
Home > Maskara Shorties > Bro Dating Malam Ini Dengan Najwa Latif #Maskara

17,444,271 total views, 3,482 views today

Bro Dating Malam Ini Dengan Najwa Latif #Maskara

Bro sekarang berada di Rumah Pena, bersebelahan dengan Dewan Bahasa & Pustaka.

Sempena Maskara Shorties bulan Julai ini.

Dan kali ini,

Dorang bawa beberapa artis & karyawan underground untuk dipertontonkan pada umum.

Dan ini merupakan tahun ke-2 bro aktif dengan dorang. Sebab sebelum nie bro kekurangan masa untuk lepak bersama.

Entah macam mana hari ini bro turun awal, so tolong apa-apa yang patut untuk event kali ini.

Dan yang paling best,

Najwa Latif yang dok korang-korang karangkan dalam blog [bagi mereka yang termakan cabai & terasa pedas] iaitu artis youtube akan hadir untuk perform.

Jika sebelum nie bro pernah jumpa dengan Fynn Jamal & Ana Raffali [sebelum beliau popular]

Antara yang akan perform malam ini

  • Najwa Latif
  • Besline
  • Shyrudin
  • Nik Adam
  • Terkukur
  • Noraida Daud
  • Khalila Ismail

Tidak lupa juga malam ini ada perlancaran buku “Gangguan”

Bicara Bro : Sampai la nie,

Bro masih lagi tak ke depan untuk berkarya. Terasa macam belum mampu nak berkarya tahap dorang lagi.

Insya’lah bro akan usahakan buku dulu. Hope akan dapat sambutan dari kenkorang.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

7 thoughts on “Bro Dating Malam Ini Dengan Najwa Latif #Maskara

    1. insya’lah bro pun xleh nak janji.. if bro ade kesempatan nk sembang or melawak dengan dia.. bro on je huhu

    1. mane ade untung la… nie pun cam kena balik awal malam nie…

      sebab kena masuk office…

      sebab nk prepare untuk serangan hacker malam nie.. adeh huhuhu

  1. Wah… syoknya..dapat jumpa najwa latif.. teringin betul nak jumpa.. huhuhu..Lagu CBM dia mmg de best la.. bro kalo boleh chip pun nka kim salam kat dia.. huhu..

    p/s: chip tak penah buat entry pasal najwa latif.. tp follow lagu dia dekat youtube..

    1. biasa2 je… xde pe2 yang nak disyok kan…

      sebab event nie bro mmg selalu pergi.. cuma artis or karyawan je yang berbeza2…

      bro dah bgtau die.. ada beberapa blogger kim salam sama die

Leave a Reply

Top