You are here
Home > Bersama BroFramestone > Blog BroFramestone Dalam Top 500 Blog / Website Di Malaysia

17,443,115 total views, 2,326 views today

Blog BroFramestone Dalam Top 500 Blog / Website Di Malaysia

Tak sangka blog bro yang tiada apa-apa ini sudah berada dalam ranking 500 Blog / Website di Malaysia.

Lagi-lagi blog bro tidak mempunyai trafik atau pendapatan seperti mereka yang lain

Jika tak salah bro,

Masa bulan 2-4 bro masih berada dalam ranking 700 – 800.

Bulan 4, ranking 700

Bulan 5, ranking 600

Bulan 6, if xsalah bro dalam 578 kot

Dan bro juga merupakan top 40 blogger Melayu di Malaysia.

Bicara Bro : Blog bro bukan bertrafik beribu-ribu, bukan ada ramai yang datang komen, bukan pandai bermain SEO, bukan berpendapatan beribu-ribu.

Bro memang guna blog untuk menjana pendapatan.

Tetapi bukan iklan, lebih kepada advertorial, terima undangan sebagai penceramah dan juga perkhidmatan membangunkan blog dan website.

Tak perlu ada haters atau nak kejar populariti.

Be Professional Blogger.!!

Update via HTC Desire S

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

42 thoughts on “Blog BroFramestone Dalam Top 500 Blog / Website Di Malaysia

    1. yup itu yang sebenarnya

      dan ramai di malaysia yang terpesong jauh dan terlalu fokus pada tayang iklan sahaja

    1. bro iklan di blog sekadar side income sahaja…

      buat cover time xde income dari freelance yang bro buat

    1. create la blog yang mampu.. buat penjenamaan sendiri.. bro xmampu.. so maybe akan ada satu lagi blog bro akan buat

    1. bro dok usha ranking je nie.. adeh..!!

      sebab bro mana la nak ade trafik cacak2 cam dorang

  1. Gempak tueee… 😀 Tahniah… Bro nak tanya Advertlets tu mamang boleh buat duit ke??? Boleh cash out ke? Takut nak pakai. Ada yang kata kes x bayar tu still lagi berterusan…

    1. mana ada gempak…

      mmg boleh buat duit pun.. cuma tue la probnye.. ade yang dapat n ade yang terdelay sampai ade yang xdapat2 huhu

      sebab tue bro memperbagaikan

  2. salam Bro..
    saya ada perasan..blog anda
    dan cikgu Dahlia baru masuk
    carta..saya akan menyusl nanti..
    he he..820 sekarang..insyaallah
    dalam tahun ni..target saya..
    🙂

    1. w’salam…

      masuk la.. bro pun xsangka masuk.. lagi-lagi la bro xde trafik gempak seperti dorang..

      merangkak2 je bro naik, tiada pula terus naik ke atas kan

    1. xde banyak ilmu pun yang bro boleh kongsikan T-T

      nie tengah nak upkan trafik tanpa berharap pada SEO semata-mata

      cam xtermampu je nie

Leave a Reply

Top