You are here
Home > Bersama BroFramestone > Astro Nak Duit, Laju Je. Kalau Tidak…

17,449,869 total views, 2,338 views today

Astro Nak Duit, Laju Je. Kalau Tidak…


Bro terbaca satu tweet dari Kak Kujie berkenaan isu Astro.

Bila subscribe astro, 24jam tempoh untuk ada package,

Tetapi bila unsubscribe package, tak sampai 30 minit dah tak de channel.

Laju sungguh Astro buat kerje.

Cubalah jaga hati pelanggan.

Bicara Bro : Dalam proses nak remove channel sport sekiranya bro mula berhijrah ke perantauan.

Jangan ditanya kemana bro pergi. Nak cari extra duit angkat BlackBerry PlayBook

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Astro Nak Duit, Laju Je. Kalau Tidak…

    1. he…23x nie tengah plan nak buang channel je nie..

      tapi kalau buang cam xde guna je pasang astro nie

    1. dia mcm package la. ambik pakej itu ini itu plus free installation kena contract dua taun..hehehe..sy pilih tu, tu pasal la ada..kehkehkeh

    2. dia mcm package la. ambik pakej itu ini itu plus free installation kena contract dua taun..hehehe..sy pilih tu, tu pasal la ada..kehkehkeh. mcm dia ikat la tak boleh tukar or buang pakej or unsubscribe astro yg dah ambik tu slama tempoh contract tu..

    1. Wah… bagi ku, astro masih ada advantage pada diri ku…

      cuma.. perkhidmatannya agak kureng sikit

    1. he..23x xkisah bayar pun.. cuma xde kualitinya…

      sedap pun layan sport je.. sebab xde banyak ulangan.. nie hari2 dok ulang benda yang sama

    1. he..23x xnak la dok taiping kalau cam nie..

      bro pakai astro yang baru tue.. if hujan pun xde effect huhu

Leave a Reply

Top