You are here
Home > BroFramestone Bertanya > Apa yang Korang Pandang Pada Seseorang Lelaki/Perempuan

17,430,134 total views, 3,978 views today

Apa yang Korang Pandang Pada Seseorang Lelaki/Perempuan

Apa yang korang pandang pada seseorang lelaki / perempuan selain

  1. Harta
  2. Agama
  3. Keluarganya

Jawapan biar sesantai,

Jangan bagi jawapan skema atau bertahap nak jawap soalan bahasa melayu kertas dua SRP.

Jangan tiru,

Jawapan mesti tidak lebih dari 60 patah perkataan. Masa diberikan selagi korang rasa xbosan nak melayan karenah manusia di blog ini.

Bicara Bro : Saja tempek muka sendiri, pandangan mata bro dah tak sama seperti dulu.

Mungkin sebab samar-samar kot.

Layan game ini pun ok gak

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

50 thoughts on “Apa yang Korang Pandang Pada Seseorang Lelaki/Perempuan

    1. kena gak huraikan ek? ish babap kang sifu ni..hehe

      Hati budi tu dari segi dalaman. dia perlu ada sifat tanggungjawab, penyayang dan yang penting penyabar..kalau panas baran kang, tak pasai2 kene sepak terajang hari2.

      Perwatakan plak dari pandangan luar..kene la jaga penampilan, boleh membawa diri dalam pelbagai situasi..

      kerjaya…lelaki tu perlu la ada kerjaya..tak kisah keje ape pun janji rezeki tu halal. Kalau duit berlambak tapi dia tu penjenayah, perompak ke…tak guna juga kan.

  1. Barang… Hahaa… X la… Kecantikan la… Dalam harta ada kekayaan dan kesenangan. Dalam agama ada kebaikan, tatasusila dan segala yang murni dalam budi pekerti. Dalam keluarga yang baik terhasillah generasi yang baik lagi madani ๐Ÿ˜€

    1. peramah cam mane la tue.. kenkadang ada juga yang tak suka yang peramah…

      sebab dah kahwin baru tahu die kuat membebel hhuhu

    1. bro pandai treat orang x..?? rasa macam tak je huhu

      kenkadang orang macam nie ade udang disebalik mee

    2. hehe..sbb tu la kena tgk bkn dia treat kt..tgk cara dia treat org lain dari jauh or senyap2. then baru nmpak the true colors. sbb sumtime mmg x dinafikan ada niat lain kan.

      hmm..dari pemerhatian sy ok je bro treat org..well, sy pun tak kenal bro in person sngt, so ssh nak bagtau la..

      hehehehehe

  2. ermm.. agama paling penting, sbb da kawen nanti, suamilah tempat yg dirujuk.. also kalau bg reen la kan. laki tu buleh bercampur dgn family reena dan terima reena yang mcm ni, tak perlu nak minta ubah2 cmtu cmni. ubah kearah kebaikan takpe laa..

    #opss~ lebih 60 words tak? haha!

    1. bro pula penyayang kaki sport [dulu la], xde la pendiam sesangat…

      malu2 kucing gitu… meeeooowww he..23x

    1. dorang lebih up to date dengan gosip dengan retis dengan duniawi..

      susah nak nampak perempuan yang jenis alert n hidup dalam realiti berbanding fantasi

  3. kalau aku bro.. aku suka cari yg aku serasi. yg aku leh spend time dgn dia tanpa rasa bowsan, even without word! just beside dia pown dah cukup bahagia!

    keserasia peting kott!
    ada org cakap syg nie oleh dtg
    tapi keserasian itu xboleh di buat2

    dalam kehidupan kita, mesti ada yg betol2 akan match diri kita!
    nie la nama ye proses peyempurnan!

    ๐Ÿ™‚ bahagian camtu!
    chatek tu no 3 la kot!

    1. aku suka part atas tue…

      part tengah pun sama…

      yang bawah pun ok.. chantek pun buat ape… lelaki tetap akan pandang perempuan lain

Leave a Reply

Top