Terfeeling pula layan cerita Penanggal di Astro sampai terbawa-bawa ke facebook.

Korang tahu ke Hantu Penanggal itu apa?

Hantu penanggal ini,

Yang terbang dan hinggap di bumbung rumah dimana terdapat ibu mengandung nak melahirkan anak.

Mereka merupakan manusia yang mengamal ilmu.

Bila mereka bertukar menjadi Penanggal, kepala mereka akan berpisah dari badan dan terbang bersama perut dan usus-ususnya mencari mangsa sebagai habuan ilmu yang mereka miliki.



Mengikut kata Mummy Nemo,

Dekat Sabah, dorang panggil hantu balan-balan.

Apa yang anda boleh buat jika bertembung dengan Hantu Penanggal di tengah jalan?

Nak tahu ek? Meh layan bro dan Mummy Nemo mengarut memalam ini :)

MN : Hantu balan-balan pandai senyum.
Bro : Mana tau dia pandai senyum ek?
MN : Pi lah tengok..hehehee… Nanti dia senyum dengan bro..hehee

Bro : Die senyum ada makna
MN : Makna apa dia bro..? Nak berkenalan agaknya hehehe
Bro : He..23x Dia nak buat love bite dekat leher bro bagi keluar darah semua

MN : Hebat tu bro…Kalau dekat tengah jalan jumpa cam tu.. amacam ya…. heheeee
Bro : Dia nak bergambar dengan bro dan nak masuk dalam facebook.
MN : Heeeeeee
Bro : Die tahu bro nak masukan gambar dia dalam blog bro

MN : Ada saja bro ni.. Kalau Mummy Nemo yang jumpa.. fingsan!!!!! hahahaaa

Bicara Bro : Entry sesantai sebelum lelap.

Nak tidur tak boleh stress-stress. Nak didodoikan dan dimanjai