You are here
Home > #wordlesswednesday > WordLess Wednesday : Bro Framestone VS Salih Yaakob #WW

17,459,816 total views, 2,983 views today

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

72 thoughts on “WordLess Wednesday : Bro Framestone VS Salih Yaakob #WW

    1. kalau artis aku amik Heliza.. tapi dia xlama lagi nak kahwin.. opsss teeettttt terbuka cite

      blogger ek…

      cam la ade blogger yg sudi dengan aku nie kan

    2. oho..kem salam ar nanti kat die..reezchenta kem salam..hehehe..cakap kat die,tahniah2..hehehe

      ala..buat je entri cari calon, ada le tu ramai nak jadi calon-calon..pe salah pun..:P

    1. bukan dari dulu mmg bro nak pasang ramai ke.. mu je xtau he..23x

      malas nak kepoh-kepoh kan

    1. Time nie bro rasa… rasa

      Bro rasa bersalah sangat, sebab bebudak lain pakat jeles tengok bro bergambar he..23x

    1. Alang2 pasang niat biar lebih.. jangan short.. nanti parah bila nak tambah lagi

      Naya tau

    1. rebutan la sangat.. kalau la ade yang nak berebut kan.. mahu bahagia hidup ini

      jika dorang xdatangkan masalah

Leave a Reply

Top