You are here
Home > 1001 Pictures > View of World Bloggers & Social Media Summit 2011 By Adverlets

17,440,818 total views, 29 views today

View of World Bloggers & Social Media Summit 2011 By Adverlets

Seperti yang anda sedia maklum,

Baru-baru ini bro dan beberapa orang blogger berperluang terlibat sama dalam World Bloggers & Social Media Summit di PWTC.

Bro tak sempat nak story panjang lebar. Cukup sekadar gambar dan sedikit foot note untuk tatapan anda.

Dan semua gambar ini, ehsan dari Advertlets selaku Official Blog Partner untuk event ini.

Antara beberapa speaker jemputan untuk event ini.

Semasa event berlangsung. Senyap je suasana, masing-masing kusyuk mendengar. Bukan sebab sesi membosankan.

Tunggu masa Q&A dimana satu persatu persoalan ditujukan dan pasti memang meriah sesi Q&A.

Speaker in action..!!

In coming speaker soon..!! with 4 hot babies, [ok dah cukup kouta]

Insya’lah bulan depan bro akan mula mendapat jemputan untuk memberi ceramah dan taklimat yang berhubung kait dengan blog.

Jika berminat, boleh hubungi bro.

Blogger yang kusyuk dan fokus dalam mencari bahan yang boleh dikongsikan di blog.

Professional blogger write to share information or fact. Not auta or rumors that no input 🙂

Kami nak siap2 bersalam dengan Jason Lo,

Frustrated Tun Dr. Mahathir tidak dapat datang.

Bicara Bro : Apa yang bro dapat dari event ini akan bro kongsikan satu persatu kepada anda, jika bukan di blog ini, mungkin di blog bro yang lain.

Next coming event – Malaysian’s Joomla Day 2011

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

30 thoughts on “View of World Bloggers & Social Media Summit 2011 By Adverlets

    1. he…23x bro biasa2 je la donny.. ada masa boleh je nak lepak kot2 leh kenal lagi dekat

    1. bro sekarang nie buat bengkel untuk blogging huhu di rumah bro.. jika bnerminat boleh saja dtg ke sini

    2. minggu depan ade satu lagi event.. untuk pengguna platform joomla…

      bro maybe tak pergi

    1. eh mane ade la.. bro dari dulu macam nie.. cuma xtonjolkan dalam dunia blogging atas sebab2 tertentu.. 🙂

      Now bro tidak terikat dengan mana-mana, so bro agak bebas di sini

Leave a Reply

Top