You are here
Home > Uncategorized > Video Maharaja Lawak Minggu Ke-10 [Full Version] #1tube

17,459,814 total views, 2,981 views today

Video Maharaja Lawak Minggu Ke-10 [Full Version] #1tube

Tengah syok usha video di 1tube.my. Terjumpa video full version untuk Maharaja Lawak Minggu Ke-10.

Dengan kelajuan Streamyx bro + kelajuan 1tube untuk mengloading setiap videonya. So bro rasa elok bro kongsikan dengan korang di blog bro.

Untuk kualiti video & kelajuan yang menarik, anda boleh klik di sini

Bicara Bro : Dengar cerita laman 1tube akan berwajah baru tidak lama lagi. Tahniah buat team 1tube.

Apakah hadiah terbaik yang anda berikan kepada ayah anda?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

6 thoughts on “Video Maharaja Lawak Minggu Ke-10 [Full Version] #1tube

  1. bro fremston : wow!!! tengkiu…buleh lah ai jadikan koleksi jugak video ni..

    p/s : ai nak layan vlog ai jugak lah…lama x tengok…vlog di putrajaya aritu…

Leave a Reply

Top