You are here
Home > Status Malam Jumaat > Terima Kasih Kerna Sudi Support Segmen Status Malam Jumaat

17,444,208 total views, 3,419 views today

Terima Kasih Kerna Sudi Support Segmen Status Malam Jumaat

Terima kasih bro ucapkan kepada mereka yang sudi memberi sokongan terhadap segmen Status Malam Jumaat di blog bro.

Dan bro merasakan segmen ini paling lama bertahan di blog bro.

Sehingga bro pula digelar lelaki gila seks. Oh demn, mulut manusia siapa ada hak untuk menutupkan kecuali diri sendiri.

Bagi yang betul-betul mengikuti segmen ini,

Terang-terang bro kongsikan:-

  • Cerita dan renungan bersama
  • Nasihat dan teguran
  • Tip dan panduan rumah tangga
  • Santai kepada pembaca, suami isteri dan mereka yang ingin mencari ilmu kekeluargaan
  • Bukan cerita pasal seks pun, [sila buat kajian sebelum menjatuhkan hukuman]

Dan terima kasih bro ucapkan kepada :-

  • Rakan-rakan blogger
  • Member facebook
  • Member terdekat mahupun terjauh
  • Suami isteri yang sudi berkongsi cerita dan tauladan di blog bro
  • etc

Kerna sudi memberi idea dan pendapaan termasuk berkongsi cerita untuk dijadikan tauladan dan peringatan kepada pasangan-pasangan lain.

Pe2 pun bro dah buat dalam bentuk vlog khas untuk berterima kasih kepada korang semua.

Untuk kualiti dan kelajuan terbaik, klik sini

Bicara Bro : Blog bro mempunyai banyak segmen, bukan nak mengejar trafik atau populariti. Tetapi ini la salah satu perkongsian dari bro melalui blog.

Dan ini juga bro berikan dan kongsikan dalam mana-mana ceramah yang bro sampaikan.

Jangan labelkan bro blogger sampah jika anda sendiri pun tak sedar kata-kata anda mengambarkan hati dan tahap pemikiran anda 🙂

Iklan : Miliki iPhone 4 + free insurance untuk handphone anda.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Terima Kasih Kerna Sudi Support Segmen Status Malam Jumaat

    1. Bro pun syak macam tue juga sebenarnye…

      Malas nk cakap lelebih, maybe mereka masih muda dan kurang jelas dengan apa yang ingin bro sampaikan

      Ke penulisan bro nampak macam bebudak muda he…23x

    1. He..23x die dh stop berblog, xde panduan dan hidayah dalam dunia blogging nie..

      Xkisah pun sebenarnye.. sedikit pun xtergugat..

      Die publish je entry tue.. berderet2 roger bro bgtau ada yg hentam bro.. so yg lelain boikot la die

    1. Jangan risau, ramai je penyokong segmen di blog bro.. siap ade request tiap2 minggu

  1. memang bro..mulut org tak boleh nak tutup..kalo mulut tempayan ka mulut perigi tu besar mcm mana pun boleh lg tutup kan. org yg menuduh tu agaknya cemburu tengok segmen bro dpt sambutan..agaknya dia buat segmen org tak follow kot..kehkehkeh..

    bt tak tau je la bro..stakat yg sekerat yg mengata tu tak jadi kudis la kan. keep it up:)))

Leave a Reply

Top