You are here
Home > Uncategorized > Taniah Buat Pengomen Tegar Blog Bro Untuk Bulan Mei

17,418,267 total views, 88 views today

Taniah Buat Pengomen Tegar Blog Bro Untuk Bulan Mei

 

Top 10 pengomen tegar blog broframestone.com bagi bulan Mei 2011

Wah masing-masing dapat award la… terharu bro.

Dan top 3, bro sedekahkan ruangan pengiklan 125×125 di blog bro sebagai tanda penghargaan iaitu:-

  1. Puteri Kasih
  2. RerameUngu
  3. SiManis

Dan setiap dari dorang semua berpindah ke wordpress dengan bantuan bro selepas syok layan blog bro selama sebulan. Best ek layan blog wordpress

p/s- Blog RerameUngu ada prob sedikit. Bro tengah usaha nak perbaikinya.

Untuk bulan depan. Bro provide 4 ruangan iklan 125×125 buat Top 4 pengomen setia.

Siapakah mereka?

Adakah anda, anda, anda atau anda?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

48 thoughts on “Taniah Buat Pengomen Tegar Blog Bro Untuk Bulan Mei

    1. πŸ™‚ bro dh bertahun xsempat nak berblogwalking.. mana yang terjumpa.. itu yg bro tegur he…23x

    1. hehehe… dah lawat blog dorang… kemas je… bro ke yang design…
      de reward untuk bulan depan kan??? lepas ni tak boleh la jadi silent reader lagi… Hee

    2. yup bro yang design.. rerameungu je belum siap lagi.. ade prob hari tue T-T

      xpayah la jadi silent reader huhuhu… lepas nie bro akan banyak buat giveaway kot

      terlalu banyak hadiah dekat rumah nie.. xtau nak buat ape

    1. ops kalau iklan bro ramai yang sudi klik, sure ade je giveaway yang bakal bro buat nanti he…23x

  1. tahniah buat pengomen tegar…..
    ape pun syabassssssssssss bro ramai peminat..
    oh ya..apa komen bro ttg website sumanje tu…..x singgah pun bro…
    nanti kalau ada masa lapang singgah tau…..
    www(dot)kaninchengeschichte(dot)com

    1. boleh saja… sape yang cakap xleh ek πŸ™‚

      bro amat mengalu-alukan komen dari korang semua

Leave a Reply

Top